FASADERSTVO

Izdelava in obnova fasad, fasadni stiropor, izolacija fasade, toplotna zaščita in ugodje, zvočna izolativnost, manjši stroški energije ...

Izdelava in obnova fasade

Ste tudi vi spoznali, da je čas za kvalitetno prenovo fasade? Vaša odločitev je prava in vam zagotavlja tudi velike prihranke denarja.

Fasada je dejansko eden izmed najbolj pomembnih elementov bivalnega objekta. Varuje namreč pred vremenskimi vplivi, onemogoča toplotne mostove ter skrbi tako za ustrezno izoliranost hiše kot tudi za to, da hiša diha. Pomena kvalitetno izvedene fasade se še posebej zavedamo v zadnjih letih, saj se je izkazalo, kako velike izgube energije prinašajo slabo izolirane stavbe.

Kvalitetni fasadni sistemi po ugodnih cenah

Fasaderstvo je izjemno napredovalo in danes pri delu uporabljamo najsodobnejše ter preverjene materiale, ki dodatno izboljšajo lastnosti vašega doma in vam resnično zagotovijo udobno ter energetsko varčno bivalno okolje.

Kvalitetna izolacija fasade svojo nalogo opravlja tako poleti pri hlajenju, kot tudi pozimi pri ohranjanju toplote, zato so dobro izbrani materiali in strokovna izvedba na prvem mestu. Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo zato z veseljem svetovali in skupaj izbrali najboljšo rešitev za vaš dom, ki bo tudi cenovno dostopna.

Investicija v obnovo fasade se povrne že v 5 letih!

Fasada je eden najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na energetsko učinkovitost objekta. Z vgradnjo ustreznega fasadnega sistema je mogoče namreč mnogo prihraniti, saj je vaš objekt primerno izoliran in pozimi prihranite pri kurjavi, poleti pa pri hlajenju hiše. Zaradi slabe toplotne izoliranosti lahko izgubite kar 40 % energije, medtem ko se je izkazalo, da kvalitetna toplotna obnova fasade in zamenjava starih oken z novimi zmanjša stroške ogrevanja kar do 60 %.

Nudimo vam profesionalne fasaderske storitve:

  • izdelava toplotno izolacijske fasade,
  • popravilo razpok na fasadi,
  • izdelava napuščev na fasadah,
  • izdelava barvne sheme na željo naročnika.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!