NOTRANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

Želite, da so vaše stene pobarvane profesionalno?
Do svežega izgleda vas loči le en klic!

Naša ekipa ima več kot deset let izkušenj z opravljanjem različnih slikopleskarskih del, zato vam lahko zagotovimo, da bomo poskrbeli za vrhunske rezultate. Beljenje bivalnih ali poslovnih prostorov mora biti vedno izvedeno natančno in kvalitetno, saj se v njih ves čas zadržujete, zato je zelo pomembno, da delo opravi strokovna ekipa.

Pri delu uporabljamo zgolj preverjene materiale priznanih blagovnih znamk, pred vsakim pričetkom projekta pa si tudi natančno ogledamo trenutno stanje obstoječih površin in predvidimo optimalne postopke ter izbiro barv. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami smo kos vsem izzivom in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč tako z nasveti, kot z izvedbo potrebnih del.

Barve, ki pričarajo toplino

Ključnega pomena za dobro počutje je pravilna izbira barv notranjih prostorov. Na podlagi našega znanja vam z veseljem svetujemo in vas seznanimo tudi z izkušnjami naših strank. Prepričani smo, da vam lahko zagotovimo rešitev po meri, saj vam je pri nas na voljo velika izbira barvnih odtenkov, med katerimi boste zagotovo našli najustreznejšo barvo. Pri izbiri barve vam svetujemo tako, da dosežete ustrezno barvno usklajenost s predmeti, ki so v prostoru postavljeni. Pomembno je tudi, da dosežete ustrezno osvetljenost prostora in si tako zagotovite dobro počutje ter visoko kvaliteto bivanja.

Za vaš dom poskrbimo, kot bi poskrbeli za lasten

Pred pričetkom dela pohištvo, tla in ostale izpostavljene elemente skrbno zaščitimo s plastičnimi pregrinjali in folijo ter nekatere po potrebi odstranimo iz prostora. Oboke in cevi skrbno zaščitimo in oblepimo s pleskarskim trakom. Med delom smo previdni in za seboj sproti čistimo, po končanem projektu pa še enkrat naredimo generalko in res poskrbimo, da pustimo za seboj čist in urejen prostor.

Nudimo vam široko izbiro storitev, in sicer:

  • glajenje/kitanje sten in stropov,
  • beljenje/pleskanje sten in stropov,
  • vgradnja dekorativnih štukatur,
  • odstranjevanje starega opleska sten in stropov,
  • odstranjevanje in polaganje tapet,
  • nanos vseh vrst barv,
  • barvanje železnih konstrukcij,
  • barvanje vrat in oken.

Notranja slikopleskarska dela, slikopleskarske storitve, pleskanje sten, barvanje sten ...

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas na 041 647 602 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!