ZUNANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

Si želite spremembe? Bi radi imeli urejeno okolico hiše in potrebujete profesionalno storitev? Prišli ste na pravi naslov!

Lepo urejeno bivalno okolje ima pomemben vpliv na vaše počutje in splošno zadovoljstvo, zato vam z našim strokovnim znanjem in izvedbo del pomagamo, da je zunanja podoba vašega bivališča videti kot iz škatlice. Nudimo vam široko paleto zunanjih slikopleskarskih del, ki jih izvajamo z najboljšimi materiali in smo ponosni na njihovo dolgo obstojnost.

Estetska in urejena fasada – ogledalo vaše hiše

Fasada je najbolj opazen del hiše in ustrezna izbira barve poskrbi za zaokrožen videz. Kvalitetno barvanje fasade ne dopušča napak in potrebnih je mnogo let izkušenj, da končni rezultat zares naredi ustrezen vtis. Naša izurjena ekipa bo poskrbela za vse podrobnosti in delo opravila profesionalno.

Pomembno je, da pri delu uporabljamo vrhunske materiale, saj barva na fasadi nima zgolj estetskega učinka, temveč je pomembna zaščita hiše. Sodobne barve, ki jih pri delu uporabljamo, ne prepuščajo vode in so paropropustne, kar pomeni, da je hiša ustrezno prezračena oziroma da diha, zaradi česar se ji bistveno podaljša tudi življenjska doba.

Izdelava barvne študije fasade

Odločitev o barvi fasade vam maksimalno olajšamo tako, da vam nudimo izdelavo barvne študije. Tako si lažje ustvarite ustrezen vtis in zares izberete barvo, s katero boste zadovoljni vrsto let.

Zunanja slikopleskarska dela obsegajo:

  • barvanje fasad,
  • popravila fasad,
  • pleskanje/barvanje obstoječih fasad,
  • pleskanje/barvanje ograj,
  • pleskanje/barvanje napuščev,
  • pleskanje/barvanje lesenih površin,
  • pleskanje/barvanje železnih konstrukcij,
  • pleskanje/barvanje oken in vrat.

Zunanja slikopleskarska dela, barvanje novih fasad, barvanje obstoječih fasad, popravilo fasad, pleskanje sten - slikopleskarska dela Pirc Moravče.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas na 041 647 602 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!