POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne so prednosti sodelovanja s slikopleskarskim podjetjem v primerjavi s tem, če se dela lotim sam?

Najprej je potrebno poudariti, da boste sami zagotovo za delo porabili mnogo več časa, kot če se odločite za profesionalno ekipo. Poleg tega si ob sodelovanju z ekipo, kot je naša, zagotovite, da je delo opravljeno res kvalitetno. Poskrbeli bomo namreč, da bomo ustrezno zaščitili sobe, poleg tega pa bomo upoštevali vse vaše želje in poskrbeli tudi za zahtevnejša dela. Prepričani smo, da je najem strokovnjaka pri slikopleskarskih storitvah prava izbira.

Ali pri izbiri fasade pomagate z nasveti in ali mi lahko priporočite ugoden fasadni sistem?

Naše delo vedno poteka tako, da se najprej dogovorimo za ogled objekta, poleg tega pa prisluhnemo vašim željam in vam na podlagi izkušenj predlagamo najbolj optimalne rešitve, s katerimi boste zadovoljni dolgo časa. Med najugodnejše sisteme spada stiropor, ki se uporablja tako za novogradnje kot za toplotne prenove objektov.

Kdaj je primeren čas za prenovo fasade?

Prenove fasade se je najbolje lotiti spomladi, v poletnih mesecih ali zgodaj jeseni, saj morajo biti zagotovljeni določeni vremenski pogoji. Zaključni sloj je namreč mogoče nanašati nekje do temperature +5 °C in pomembno je tudi sušenje ometa. Najbolje je, da se o vaših željah posvetujete z nami, saj lahko v nujnih primerih delamo tudi z zaključnim slojem z dodanimi aditivi, ki ga lahko vgrajujemo tudi pri temperaturah 0 °C.

Ali mi lahko pomagate, če se je v hiši pojavila plesen?

Glavni vzrok za nastanek plesni je prekomerna vlažnost v prostoru in plesen lahko zelo škodljivo vpliva na zdravje, zato je dobro, da se čim prej odločite za reševanje problema. Na tem področju imamo veliko izkušenj in s pravimi materiali ter z ustreznim preverjenim pristopom vam bomo pomagali, da se plesni znebite.

Ali mi lahko svetujete glede izbire barv za sobo?

Barva je eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vpliva na naše dolgoročno počutje, zato je zelo pomembno, da jo izberete premišljeno. Pred pričetkom del vam bomo pokazali barvne lestvice in vam na podlagi izkušenj svetovali, katere barve se najbolje obnesejo, saj od naših strank dobimo veliko povratnih informacij. Prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi našli optimalne rešitve po vaši meri.

Ali je barvanje možno tudi, če so stene zdaj zelo živih barv in jih želimo spremeniti?

Pri našem delu uporabljamo samo najkakovostnejše materiale in tudi prekrivanje obstoječe barve ni problem, zato lahko sobo pobarvamo točno tako, kot si želite.

Kako pomembna je pri barvanju tehnika?

Pri slikopleskarskih delih je kvaliteta izvedenih del ter izbira ustreznih tehnik zelo pomembna, saj lahko v primeru uporabe nekakovostnih materialov ali neprimernih tehnik poškodujete stene. Ponavadi pride do odstopanja barve od stene, kar je povezano z dodatnimi stroški sanacije, zato dobro premislite in se odločite za preverjeno in zaupanja vredno ekipo.

Kako pomembna je izbira materialov?

Pri našem delu uporabljamo samo preverjene materiale priznanih blagovnih znamk, saj vedno poskrbimo, da je delo opravljeno maksimalno kvalitetno. Svetujemo vam, da se dela brez ustreznega znanja in izkušenj ne lotevate sami, saj lahko naredite veliko škode in povzročite dodatne stroške. Veseli bomo vašega klica in poskrbeli bomo za kvalitetno izvedbo vseh naročenih del.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas na 041 647 602 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!