SLIKOPLESKARSTVO

Slikopleskarstvo, soboslikarstvo, pleskarstvo, slikopleskarska dela Pirc

Notranja slikopleskarska dela

Si želite spremembe? Bi radi imeli urejeno okolico hiše in potrebujete profesionalno storitev? Prišli ste na pravi naslov!

Lepo urejeno bivalno okolje ima pomemben vpliv na vaše počutje in splošno zadovoljstvo, zato vam z našim strokovnim znanjem in izvedbo del pomagamo, da je zunanja podoba vašega bivališča videti kot iz škatlice. Nudimo vam široko paleto zunanjih slikopleskarskih del, ki jih izvajamo z najboljšimi materiali in smo ponosni na njihovo dolgo obstojnost.

Estetska in urejena fasada – ogledalo vaše hiše

Fasada je najbolj opazen del hiše in ustrezna izbira barve poskrbi za zaokrožen videz. Kvalitetno barvanje fasade ne dopušča napak in potrebnih je mnogo let izkušenj, da končni rezultat zares naredi ustrezen vtis. Naša izurjena ekipa bo poskrbela za vse podrobnosti in delo opravila profesionalno.

Pomembno je, da pri delu uporabljamo vrhunske materiale, saj barva na fasadi nima zgolj estetskega učinka, temveč je pomembna zaščita hiše. Sodobne barve, ki jih pri delu uporabljamo, ne prepuščajo vode in so paropropustne, kar pomeni, da je hiša ustrezno prezračena oziroma da diha, zaradi česar se ji bistveno podaljša tudi življenjska doba.

Izdelava barvne študije fasade

Odločitev o barvi fasade vam maksimalno olajšamo tako, da vam nudimo izdelavo barvne študije. Tako si lažje ustvarite ustrezen vtis in zares izberete barvo, s katero boste zadovoljni vrsto let.

Zunanja slikopleskarska dela obsegajo:

 • barvanje fasad,
 • popravila fasad,
 • pleskanje/barvanje obstoječih fasad,
 • pleskanje/barvanje ograj,
 • pleskanje/barvanje napuščev,
 • pleskanje/barvanje lesenih površin,
 • pleskanje/barvanje železnih konstrukcij,
 • pleskanje/barvanje oken in vrat.

Popravilo fasad, barvanje fasade, barvanje ograje, pleskanje napuščev, barvanje oken ...

Zunanja slikopleskarska dela

Želite, da so vaše stene pobarvane profesionalno? Do svežega izgleda vas loči le en klic!

Naša ekipa ima več kot deset let izkušenj z opravljanjem različnih slikopleskarskih del, zato vam lahko zagotovimo, da bomo poskrbeli za vrhunske rezultate. Beljenje bivalnih ali poslovnih prostorov mora biti vedno izvedeno natančno in kvalitetno, saj se v njih ves čas zadržujete, zato je zelo pomembno, da delo opravi strokovna ekipa.

Pri delu uporabljamo zgolj preverjene materiale priznanih blagovnih znamk, pred vsakim pričetkom projekta pa si tudi natančno ogledamo trenutno stanje obstoječih površin in predvidimo optimalne postopke ter izbiro barv. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami smo kos vsem izzivom in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč tako z nasveti, kot z izvedbo potrebnih del.

Barve, ki pričarajo toplino

Ključnega pomena za dobro počutje je pravilna izbira barv notranjih prostorov. Na podlagi našega znanja vam z veseljem svetujemo in vas seznanimo tudi z izkušnjami naših strank. Prepričani smo, da vam lahko zagotovimo rešitev po meri, saj vam je pri nas na voljo velika izbira barvnih odtenkov, med katerimi boste zagotovo našli najustreznejšo barvo. Pri izbiri barve vam svetujemo tako, da dosežete ustrezno barvno usklajenost s predmeti, ki so v prostoru postavljeni. Pomembno je tudi, da dosežete ustrezno osvetljenost prostora in si tako zagotovite dobro počutje ter visoko kvaliteto bivanja.

Za vaš dom poskrbimo, kot bi poskrbeli za lasten

Pred pričetkom dela pohištvo, tla in ostale izpostavljene elemente skrbno zaščitimo s plastičnimi pregrinjali in folijo ter nekatere po potrebi odstranimo iz prostora. Oboke in cevi skrbno zaščitimo in oblepimo s pleskarskim trakom. Med delom smo previdni in za seboj sproti čistimo, po končanem projektu pa še enkrat naredimo generalko in res poskrbimo, da pustimo za seboj čist in urejen prostor.

Nudimo vam široko izbiro storitev, in sicer:

 • glajenje/kitanje sten in stropov,
 • beljenje/pleskanje sten in stropov,
 • vgradnja dekorativnih štukatur,
 • odstranjevanje starega opleska sten in stropov,
 • odstranjevanje in polaganje tapet,
 • nanos vseh vrst barv,
 • barvanje železnih konstrukcij,
 • barvanje vrat in oken.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!