POLAGANJE TAPET

Želite popestriti vaš dom? Potrebujete domiselne dizajnerske rešitve? Tapete so spet IN!

Polaganje tapet v zadnjem času postaja vedno bolj popularno in na trgu je na voljo velika izbira tapet vseh vzorcev in privlačnih barv. Če želite, da bodo vaše stene videti nekaj posebnega, se lahko odločite tudi za reliefne tapete, ki jih je mogoče kombinirati z barvo in na ta način vaše prostore elegantno preobrazite.

Tudi materiali so se bistveni izboljšali, zato je nanašanje na stene mnogo lažje, tapete pa so vzdržljive in vam služijo dolgo časa. V kolikor se tapet iz novodobnih materialov sčasoma naveličate, je tudi odstranjevanje postalo mnogo enostavnejše, saj se odstranijo v enem kosu in mnogo hitreje, kot je bilo običajno včasih.

Prava izbira tapet s pomočjo strokovnjakov

Pri izbiri vrste tapet vam bomo odločitev maksimalno olajšali, saj vam lahko svetujemo glede izbire najboljših materialov, prav tako pa vam bomo glede na vaše želje prinesli vzorce, da si boste lažje ustvarili vtis. Po ogledu vaših prostorov se namreč na polaganje tapet skrbno pripravimo ter že predhodno poskrbimo, da delo poteka gladko in je končni rezultat brezhiben. To pomeni, da ustrezno pripravimo podlago, skrbno in natančno nalepimo nove tapete ter poskrbimo tudi za barvanje, če je to potrebno.

Odstranjevanje tapet

Odstranjevanje tapet je pogosto nočna mora, zato je najbolje, da na pomoč pokličete strokovnjake. Pri odstranjevanju se namreč lahko hitro zgodi, da z neustreznimi sredstvi poškodujete stene. Tapete bomo odstranili hitro in profesionalno, poleg tega pa bomo po končanem delu površine ustrezno očistili in pripravili podlago za novo polaganje oziroma za beljenje.

V sklopu naših storitev vam nudimo:

  • lepljenje oz. polaganje tapet,
  • odstranjevanje tapet,
  • popravila obstoječih tapet,
  • priprava stene za polaganje tapet.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas na 041 647 602 ali nam pošljite povpraševanje. Brez obveznosti!

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!